joi, 6 decembrie 2012

Ce aduce Mos Nicolae?

Se stie ca Moş Nicolae pune în ghetuţe mai degrabă pacheţele cu dulciuri şi fructe decât jucării sau obiecte de îmbrăcăminte.
De ce? Pentru că dulcele semnifică dragostea părinţilor, iar dăruirea pacheţelului cu tot felul de bunătăţi generează în subconştientul copilului o stare de confort, de siguranţă.

Alături de dulciuri şi fructe se poate strecura în pacheţelul Moşului şi o jucărioară. Dar jucăriile n-ar fi bine să fie dăruite în exces de Moş Nicolae.
De ce? Pentru că atunci copilul amestecă sărbătorile. Pe cât posibil, jucăriile vor fi lăsate în seama lui Moş Crăciun. Trebuie să se facă o departajare. Dacă Moş Nicolae este prea încărcat, deja copilul nu mai gustă cu aceeaşi intensitate din bucuria desfacerii cadourilor de Crăciun.

Moş Nicolae este cel care pregăteşte şi anunţă venirea lui Moş Crăciun. În cazul în care copilul este copleşit cu tot felul de jucării, obiecte şi dulciuri de la Moş Nicolae, toată bucuria Crăciunului este umbrită. În cazul şcolarilor, nuieluşa lui Moş Nicolae este asociată cu notele, cu învăţătura.

Dacă tot se apelează la această semnificaţie, atunci părinţii pot să adauge în ciorăpelul lui Moş Nicolae o carte, o cutie cu creioane colorate, plastilină, un joc, care îi bucură foarte mult pe copii.
Echipa Dots incurajeaza parintii care vor sa faca un cadou dulce copiilor si le recomanda gogosile Dots. Sortimentele variate pot satisface si cel mai mofturos prichindel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu