joi, 4 octombrie 2012

Totul despre ciocolata


Inca din vremurile stravechi cacaoa era iubita de catre orice persoana. Pe vremea zeilor era considerata hrana acestora. Boabele de cacao erau numite “pepe de oro” insemnand seminte de aur. Boabele de cacao erau folosite ca moneda de schimb si erau foarte pretioase.
          Prima data, boabele de cacao au fost aduse in Europa de catre Cristofor Columb, insa nu au avut impact asupra consumatorilor. Hernando Cortez este cel care a dus cacaoa in Spania si a facut-o cunoscuta la adevarata sa valoare.
          Conform oamenilor de stiinta boabele de cacao contin serotonina, o substanta care are propietati afrodisiace si provoaca placere. Casanova este unul din personajele care folosea ciocolata ca metoda de seductie.
            In zilele noastre ciocolata reprezinta pentru unii o clipa de placere pentru altii un desert delicios. Dots a tinut cont de iubitorii de ciocolata si a creat diverse sortimente de gogosi cu ciocolata cum ar fi: gogosi Dots cu glazura de ciocolata, gogosi Dots cu ciocolata fondanta si Dots cu ciocolata si filling colorat. Toate aceste delicioase gogosi de ciocolata le puteti gasi in toate hypermarketurile METRO din toata tara. Va asteptam sa le savurati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu