marți, 18 septembrie 2012

Gogosile - micul dejun perfect!


Gogoşile sunt perfecte pentru o zi minunată. Acestea sunt capabile să ofere creierului tău tot ce are nevoie pentru a începe ziua într-o notă veselă.

            Deşi mulţi dintre voi consideră gogoşile nu destul de sanatoase pentru micul dejun, uneori este tot ceea ce creierul vostru necesită. Dacă aveți probleme de concentrare dimineața, de multe ori, se intamplă deoarece creierului vostru îi lipsește zahărul (în general sub formă de glucoză), de care are nevoie pentru a funcționa în mod normal. Zahărul este folosit ca o sursă de energie pentru creier astfel încât să poată funcţiona.
            Consumul de lecitină este unul dintre cele mai benefice lucuri pentru creier. Lecitina poate fi găsita în multe bunuri de panificație, cum ar fi diferite, gogosi şi prajiturele la care se adaugă ciocolată. Astfel, o gogoaşă delicioasă acoperită cu ciocolată este primul lucru de care creierul tau are nevoie, în fiecare dimineaţă, pentru o concentrare maximă.

            Alege gogosile Dots pentru a îţi începe ziua într-un mod plăcut şi delicios. Gogosile Dots se găsesc în cafenelele Gloria Jeans şi Zodiac dar şi în magazinele METRO din toată ţara!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu