vineri, 14 septembrie 2012

Recorduri in materie de ... GOGOSI!


Cel mai batran om, cel mai urat caine, cea mai inalta cladire sau cele mai multe gogosi mancate intr-un minut. Exista foarte multe ciudatenii in materie de recorduri insa recordul nostru preferat este cel legat de consumul de gogosi. Azi va facem cunostinta cu trei dintre cei mai fericiti oameni din lume, care au depasit recorduri la mancat gogosi.
            Primul om care a stabilit un record in materie de mancat gogosi a fost Peter Dowdeswell, care in anul 1983, in New York, a mancat 45 de gogosi in 17 minute si 32 de secunde. A fost detronat de Patrick Cunnade, in 1987, atunci cand a mancat 20 de gogosi in 6 minute. Pentru ca iubitorii de gogosi nu se lasa niciodata, in 2004, Ray Meduna a mancat 22 de gogosi intr-un minut si 39 de secunde.
            Daca in weekend sunteti lipsiti de idei, puteti sa incercati sa bateti recordul in materie de mancat gogosi DOTS. Locurile unde puteti gasi delicioasele gogosi Dots sunt cafenelele Gloria Jeans si Zodiac dar si magazinele Metro. Va dorim un weekend demn de cartea recordurilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu