marți, 8 mai 2012

Creativ in bucatarie


Desi multi sunt de parere ca te nasti creativ, noi credem ca iti poti educa si creativitatea. Este precum la ora de psihologie din clasa a X-a cand profesoara intreba daca te nasti om sau devii om. Dilema noastra am elucida-o cu raspunsul „te nasti cu un minim de creativitate in tine si devii creativ odata cu alegerile pe care le faci pe parcursul vietii”. Pornind de aici, ne-am gandit daca gogoasa Dots te poate ajuta sa-si dezvolti creativitatea. Raspunsul este, dupa o perioada de meditatie extrem de scurta, unul afirmativ. Iata cum:

Aceast Dots din imagine este unul simplu, dar la fel de delicios si de proaspat ca orice alt sortiment. Il vei putea cumpara in curand si din supermarket, vom anunta ulterior locatiile. 

 
Este ideal daca vrei sa-l decorezi cu stil, sa-i pui diverse toppinguri, bucati de fructe sau de inghetata. Totul va deveni mult mai distractiv si vei putea savura un Dots care se muleaza perfect pe gustul tau. Poti sa-l personalizezi si sa-l daruiesti amicilor tai sau unei persoane apropiate. Va fi mica ta opera de arta postmoderna. Practic, imaginatia este singura bariera, dar nici in acest context nu putem vorbi de o „bariera”.

Va dorim mult succes si multa inspiratie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu