marți, 15 mai 2012

Cum sa-ti recapeti silueta fara sa renunti complet la dulciuri


De multe ori, le-am admirat pe frantuzoaice pentru ca au o silueta de invidiat, sunt mereu slabe si in forma, desi nu renunta la celebrul croissant. Secretul nu consta in faptul ca ar avea o mosternire genetica mai buna decat a noastra, ci moderatia este cheia succesului lor. Adevarul este ca ele mananca portii mai mici, mai salatoase, nu sunt amatoare de junk food si fac sport, pastrand astfel echilibrul in toate. Si continua sa manance si croissant, nimeni nu spune ca au incetat sa mai faca asta. 




Poti sa te inspiri din stilul lor de viata si sa scapi de cateva kilograme in plus daca mananci mai putine dulciuri, faci sport si ai o viata mai sanatoasa si mai echilibrata. Gogosile Dots nu contin grasimi partial hidrogenate si, din aceea motiv, au o valoare nutritionala echilibrata. Prin hidrogenare, uleiurile vegetale se transforma in grasimi solide bogate in acizi grasi. Acestia sunt periculosi pentru sanatate, deoarece maresc nivelul colesterolului negativ si scad nivelul colesterolului pozitiv, rezultatul fiind cresterea riscurilor legate de afectiunile cardiace. Atat timp cat ai de unde alege, fereste-te de grasimi partial hidrogenate si practica sporturile tale preferate ca sa-ti intaresti inima.

Este mai bine sa previi decat sa tratezi si sa slabesti incet, in mod armonios si sanatos decat sa ai probleme pe urma. Asadar, dam unda verde la gogosi, atat timp cat le consumati cu moderatie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu