miercuri, 16 mai 2012

Seara portugheza cu gogosi Dots


Ai vrea sa iesi intr-o seara sa te relaxezi intr-un loc nou cu muzica buna, vinuri de calitate si mancaruri portugheze? Ok, inca nu ai incercat bucatele portugheze, dar parca te-ar tenta sa le gusti, sa vezi cat sunt de diferite de cele din Spania si sa-ti faci propria impresie. Daca ai vrea sa mergi intr-un astfel de loc, iti recomandam wine bar-ul de pe str. Eminescu nr. 163 numit si Gala Wine pentru ca: este foarte usor sa ajungi la el, noi l-am incercat si ne-a placut atmosfera si au si dulciuri delicioase care asteapta sa fie descoperite. 




Bucataria portugheza este renumita pentru nenumaratele feluri de mancare care se prepara din peste: cod, sardine, macrou, fructe de mare si foarte multe crustacee din apele Oceanului Atlantic. Portughezii sunt si mari consumatori de carne, in special cea de porc, si de multe ori o marineaza in celebrul vin de Porto inainte de a o pune pe gratar. Importante in gastronomia portugheza sunt aromele, pentru ca aceasta tara a fost, de-a lungul timpului, o poarta prin care condimentele si ierburile aromatice au patruns in Europa. Ce gust au bucatele lor puternic aromate ramane sa aflati voi.

Si sa ajungem la dulciuri. Desi este un local portughez, puteti comanda aici mai multe dulciuri produse de compania Europastry, printre care si Dots, o gogoasa spaniola fara grasimi partial hidrogenate, cu un gust incredibil si care este mereu proaspata. Cred ca deja stiti foarte multe despre aceasta gogoasa. Daca nu ati incercat-o inca sau daca va doriti si alte sortimente, iesiti intr-o seara la wine bar-ul din strada Eminescu.



Mai multe informatii gasiti aici: http://www.galafood.ro/pagina/winebar

Daca ati trecut pe la Gala Wine Bar, nu ezitati sa ne scrieti si sa ne impartasiti impresiile voastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu