miercuri, 23 mai 2012

Gama de produse Dots

Se apropie 1 iunie, vara, vacanta sau concediul, dar si zilele in care ai mai mult timp si mai multa energie sa te vezi cu prietenii tai sau sa organizati impreuna o mica petrecere. Fiesta in toata regula! Un motiv de sarbatorit gasesti oricand, energia o recuperezi in timpul liber rasfatandu-te cu o gogoasa pufoasa si delicioasa de la Dots. Si daca tot va sugeram sa faceti asta, va prezentam si intreaga gama de produse, pe care speram sa va anuntam cat mai curand ca le puteti cumpara si din supermarket.

Le gasiti in catalogul: http://www.yayamaria.com/index.php/catalogo#bolleria/bolleria-descongelar-y-listo/dots-y-berlinas.


Pana atunci, in timp ce gradele de afara cresc tot mai mult in termometru si se instaureaza canicula in intreaga tara, mall-urile vor ramane un loc de refugiu in care temperatura va fi constanta, iar ciocolata si glazura de pe gogosi nu se vor topi. Vara asta, te asteptam in Gloria Jean's Coffees din Bucuresti Mall, Afi Cotroceni si Baneasa Shopping City si in Zodiac Cafe & Lounge din Afi. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu