miercuri, 8 februarie 2012

Mierea si scortisoara


S-a descoperit ca o combinatie de miere cu scortisoara poate vindeca majoritatea bolilor.
Mierea este produsa in majoritatea tarilor lumii. Medicina alternativa Ayurvedica, precum si cea Yunani au utilizat mierea ca remediu vital timp de mai multe secole. Oamenii de stiinta de astazi accepta si ei mierea ca pe un remediu Ram Ban (foarte eficient) in tratarea multor tipuri de afectiuni.  
Mierea poate fi utilizata in multe tipuri de afectiuni fara a avea efecte secundare. Stiinta contemporana ne spune ca desi mierea este dulce, daca se administreaza in doze corespunzatoare, ca medicament, nu va dauna pacientilor cu diabet.  
O revista faimoasa, Weekly World News, care apare in Canada, a publicat in editia din 17 ianuarie 1995 o lista de afectiuni care pot fi vindecate cu ajutorul combinatiei de miere cu scortisoara, in urma studiilor efectuate de savantii occidentali.

CADEREA PARULUI
Cei care au probleme de cadere a parului sau calvitie pot aplica pe par o pasta alcatuita din ulei de masline fierbinte, o lingura de miere, o lingurita de scortisoara pudra, inainte de baie, lasand-o sa actioneze aproximativ 15 minute, dupa care se spala parul.  S-a demonstrat ca remediul este eficient si daca se pastreaza timp de 5 minute..

COLESTEROL
Doua linguri de miere si trei lingurite de scortisoara pudra, amestecate cu 450 ml de ceai, daca sunt administrate unui pacient care are colesterolul mare, vor reduce nivelul colesterolului din sange cu 10% in interval de 2 ore. Ca si in cazul pacientilor cu artrita, daca remediul se administreaza de 3 ori pe zi, reduce nivelul colesterolului. Conform unei informatii publicate intr-o revista medicala, mierea in stare pura consumata zilnic impreuna cu mancarea inlatura problemele de colesterol.

RACELI
Cei care sufera de raceli normale sau severe ar trebui sa ia o lingura de miere calduta cu 1/4 lingurita de scortisoara pudra timp de 3 zile. Acest remediu vindeca majoritatea cazurilor de tuse cronica, raceala si curata sinusurile.

OBOSEALA
Studii recente au aratat ca continutul de zahar din miere este mai degraba folositor si nicidecum daunator vitalitatii organismului. Persoanele de varsta a treia care consuma miere si scortisoara, in parti egale, au mai multa vitalitate si flexibilitate.


Dots foloseste mierea si scortisoara pentru a obtine cele mai proaspete si mai pufoase gogosi. Obtinute printr-un proces ce nu presupune prajire, sunt asemenea unor prajituri sanatoase si gustoase.
Dots cu umplutura de mere si scortisoara combat tristetea unei zile monotone, aduc zambestul pe fata oricui si pot fi savurate impreuna cu o cafea buna pentru mai multa energie si vitalitatea.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu