miercuri, 18 iulie 2012

Shake de slabit homemade

Care este principala scuza a femeilor ce nu reusesc sa slabeasca? „Nu am timp sa gatesc!” Intr-adevar, multe regimuri de slabire presupun un meniu foarte variat, destul de greu de urmat de catre o persoana foarte ocupata. Insa am descoperit o solutie la indemana si cat se poate de rapida pentru a-ti pregati o gustare sanatoasa: shake-urile.


Shake-urile de fructe sau legume sunt pline de vitamine, fibre, enzime si minerale, deci pot reprezenta un mic dejun grozav, alaturi de cateva linguri de cereale integrale.


Astazi va sugeram sa incercati un shake de morcovi. Este usor de facut si foarte sanatos, iar partea cea mai buna este ca, daca ai un copil mic, il poti imparti cu el. Pe langa faptul  ca e plin de vitamine, are si un gust grozav. Pentru a-l prepara ai nevoie de 2 morcovi medii curatati, 2 mereo ceasca de capsuni proaspete sau congelate,o ceasca de suc de ananas, proaspat sau din conserva, o ceasca de iaurt degresat,o lingurita de miere naturala.


Tot ce ai de facut este sa adaugi in blender sau sa mixezi bine toate ingredientele si ai obtinut o gustare energizanta, pe care o poti consuma imediat sau o poti lua la pachet!




Sursa foto: http://tastespace.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu